Bericht uit Japan

IMG_3843
Mijn reislustige vriend Thaloen (ooit ging ik met hem naar Hawaii – wat een droomreis was waar ik nog altijd op teer) maakt momenteel een rondreis door Japan. Normaal kijkt hij nooit naar tuinen, maar nu appt-ie me ineens…

…allerlei foto’s van Japanse tuinen, wat leuk! “Zelfs als je niet op zoek bent naar tuinen, dan kom je ze toch overal tegen hier,” schrijft hij me. “Je struikelt er gewoon over.” Ha, een land naar mijn hart dus.
Bij deze deel ik met jullie een aantal van Thaloens fraaie Japanse-tuinfoto’s, om lekker Zen te blijven vandaag. Ik voel me al helemaal geïnspireerd door dat veld vol met groot groen blad (geen idee welke plant het is, maar ik wil ‘m). Japanners hebben de gave de overtreffende trap van de natuur aan te leggen, “de natuur in Technicolor” noem ik dat… en dan toch dat hele serene, rustgevende behouden… heel bijzonder. Heb een fijne zomerdag in de tuin!
IMG_3838
IMG_3841
IMG_3842
IMG_3852 (1)

2 thoughts on “Bericht uit Japan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>