Doe mee: win een tuinkalender!

IMG_3228
Wat leuk, ik mag van uitgeverij Cossee drie literaire tuinkalenders weggeven. Gaat om een mooie, royale kalender met ophanglusje, vol met…

…grote tuinfoto’s en inspirerende citaten van schrijvers en dichters. Zoals van Ralph Waldo Emerson: “Richt je naar het tempo van de natuur. Haar geheim is geduld.” Of wat denk je van Goethes gedicht over de roos, dat vind ik zo lekker in het gehoor liggen: “Roos, o verleidende, geuren verspreidende! Dwarrelende, zwevende, steels geestkracht gevende, prikk’lend zich uitende, knoppenontsluitende, haast u tot bloei!”
Eerlijk is eerlijk: het is wel een tuinkalender van 2015, maar nog steeds leuk om de komende negen maanden op te hangen, toch?
Wil je kans maken op deze fijne tuinkalender? Ga dan naar Facebook, like mijn pagina “De Gelukkige Tuinman”, en deel daar mijn bericht over de kalender met je Facebookvrienden. Over een week verloot ik dan onder de “delers” de drie kalenders. Wie weet ben jij degene die hem straks thuisgestuurd krijgt!
IMG_3227

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>